Zoek
Sluit dit zoekvak.

onze trainers

Bas Crebas

Leeftijd

62

adres

Wellerzandweg 18
8413 PZ Bant

telefoonnummer

06 – 51 612 178

aantal paarden in training

42

All time favoriete paard uit eigen training

Ballisi

All time favoriete paard overall

Bellino II

Aantal overwinningen

500 als rijder / 1.500 als trainer

mooiste overwinning

Barack Flevo in het Criterium der Driejarigen waarin ik neef Frank net klopte, die reed met Billy the Quick, ook een paard van onze stal.

Mijn visie op de Gele Kanaries

Bas Crebas is trainer van ruim veertig paarden in Bant en heeft in zijn lange carrière ongeveer 1.500 overwinningen behaald. We doen graag mee met de Nederlandse klassiekers en gelukkig weten we ook regelmatig dergelijke koersen te winnen, aldus Bas. Ook reizen we veelvuldig af naar Frankrijk om daar om het grote geld te strijden.

Ik denk dat we de laatste tien jaar nooit één koersdag in Alkmaar, Groningen of op het gras hebben overgeslagen. We zijn altijd van de partij. Natuurlijk zijn de topkoersen in Wolvega en Duindigt erg belangrijk, maar zonder de koersen op de regionale banen kunnen we als sport ook niet.

We doen dan ook graag mee met De Gele Kanaries. Een prachtig initiatief om het paardenbestand in Nederland op te krikken en nieuwe eigenaren bij de sport te betrekken. Ik geloof dat ik nog niet mag zeggen met welk paard we meedoen in deze nieuwe stal, dus ik zeg maar niets, maar het klinkt als 💋 & 🚘.

crebas_bas

ik hou van:

Cola en goede muziek!

ik heb een hekel aan:

Klagers die vinden dat we het slecht hebben in Nederland!