Zoek
Sluit dit zoekvak.

rtelatiegeschenk

Een uniek en fiscaal aantrekkelijk relatiegeschenk!

Worstelt u ook zo met de vraag wat u uw personeel of belangrijke relatie zou kunnen schenken? Wordt het weer een obligatie fles wijn? Of maakt u het uw zelf nog makkelijk door een cadeaubon te schenken? Wilt u echt iets unieks geven aan uw belangrijke relaties? Kies dan voor een participatie van de Gele Kanaries. Dit is een unieke stal met vijftien tot twintig dravers. Ooit bedacht dat u als relatiegeschenk dravers zou kunnen schenken? Vast niet! Bedenk eens hoeveel impact zou gift heeft op uw relatie. Bij elke start van onze dravers wordt de band tussen u en uw relatie bevestigd. Een jaar lang is uw relatie mede-eigenaar van onze dravers en een jaar lang wordt de relatie met u als gever onder de aandacht gebracht.

Uw relatie krijgt namens u een welkomstpakket met daarin een bewijs van deelneming in de vorm van een certificaat met daarop uw naam die naar wij hopen een mooie plaats gaat krijgen bij uw relatie. Verder krijgt uw relatie een uitleg en vijf Gele Kanarie petten. Meer dan vijf Kanariepetten kan natuurlijk, u betaald daarvoor een geringe extra vergoeding. Uiteindelijk krijgt uw relatie ook het gewonnen prijzengeld uitbetaald. Hoeveel dat is weten we natuurlijk niet, want de paarden moeten de haver eerst nog verdienen.

Uw relatie krijgt ook een brief, namens u met uitleg. De brief kan naar believen worden aangepast.

Maar we kunnen nog meer doen. We kunnen uw relaties ook namens u ontvangen op nagenoeg elke drafbaan in Nederland. Wij zorgen natuurlijk dat er ook Gele Kanaries van de partij zijn en wie weet staat u wel met uw relaties op de winnaarsfoto, samen met één van onze paarden.

Het basispakket bedraagt voor één jaar € 1.050 ex BTW. En dat pakket is naar believen uit te breiden met arrangementen op de drafbaan. Dit bedrag is natuurlijk als relatiegeschenk belastingtechnisch aftrekbaar.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op!