Search
Close this search box.

aanmelden

Ik meld me aan als eigenaar van Stal de Gele Kanaries!

Als eigenaar van Stal de Gele Kanaries ben je niet alleen in één keer eigenaar van liefst twintig dravers. Je steunt tevens de breedtesport binnen de Nederlandse drafsport. Onze stal ondersteunt Nederlandse trainers en Nederlandse banen en brengt de sport daar waar hij hoort; dichtbij de mensen.

Met het invullen van onderstaand formulier meldt je je aan als eigenaar van Stal de Gele Kanaries. Voor een bedrag van 100 euro (incl. BTW) per maand ben je eigenaar van liefst twintig dravers en kun je wekelijks één of meer van jouw dravers zien koersen en strijden om de overwinning. Je kunt uiteraard ook meerdere aandelen (á 100 euro incl. BTW) in Stal de Gele Kanaries kopen.

De startdatum van Stal de Gele Kanries is op 1 april 2022. Na jouw aanmelding ben je minimaal 1 jaar eigenaar. Het eigenaarschap wordt na het 1e jaar automatisch verlengd. Opzeggen kan vanaf 01-04-2023 schriftelijk op elk gewenst moment (per kalendermaand). Voor overige vragen omtrent het eigenaarschap, opzegging en betaling verwijzen we je naar onze FAQ-pagina of je neemt contact op met een van de stalcommissie-leden (zie menukeuze contact)

Met Stal de Gele Kanaries staan we samen sterk!

(Om eigenaar te worden van Stal de Gele Kanaries te worden dien je minimaal 18 jaar te zijn. Indien je jonger bent dan 18 jaar is toestemming van tenminste één ouder of wettelijke vertegenwoordiger noodzakelijk!)